Bergschenhoek Groep

R-vent Belgium is als werkmaatschappij van R-vent group onderdeel van de Bergschenhoek Groep; een toonaangevende speler in de internationale bouwwereld met het hoofdkantoor in Bergschenhoek ten noorden van Rotterdam, Nederland. De groep biedt werk aan enkele honderden mensen en richt zich naast R-vent Belgium met haar productie en levering van ventilatieproducten ook op de productie en levering van rookgasafvoer- en waterbeheersingproducten.

Kerntaak van de Bergschenhoek Groep is het leveren van de juiste, genormaliseerde kwaliteitsproducten, die hun onderbouwing vinden in een gedegen technisch advies en expertise. De overige werkmaatschappijen van Bergschenhoek Groep zijn:

Bergschenhhoek Luchtcomfort is marktleidend producent en onafhankelijke totaalleverancier van producten en systemen voor ventilatie- en luchtbehandelingssystemen voor de woning- en utiliteitsbouw in Nederland.

Bergschenhoek Civiele Techniek richt zich met een breed programma op de sector weg- en waterbouw, met het accent op het laatste.

KWT-Group is producent van waterbeheersingsproducten. Afsluiters, kleppen, vlotterunits, schuiven en hevels zijn enkele voorbeelden van de producten die KWT levert.